Workshop De Grootmoeders - Para Centrum De Roos - Nusta Karpay

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Workshop De Grootmoeders

WORKSHOP:
Bij Para Centrum De Roos kun je een Workshop De Grootmoeders volgen.

*Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Marry Clasener van Para Centrum InsideOutOriginals ( klik op de link voor meer info )

Wie zijn de Grootmoeders?
 De Grootmoeders vertegenwoordigen alle culturen en rassen en noemen zichzelf De Grote Raad van Grootmoeders. Ze zijn verschenen in 1996 om het verstoorde evenwicht tussen het mannelijk en het vrouwelijk principe - yin en yang - op onze planeet te herstellen en vrouwen op te roepen in hun kracht te gaan staan. Ze maken vrouwen en mannen bewust van de energie die ze het diepvrouwelijke noemen. Hiermee reiken ze mannen en vrouwen een innige verbondenheid met de vrouwelijke scheppingsbron aan. 

Werken met het Net van Licht
 De Grootmoeders laten de veranderingen zien die plaatsvinden op aarde, leggen uit waarom de aarde in een kritieke toestand verkeert, verduidelijken het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie en vertellen ons wat wij kunnen doen om onszelf en onze planeet weer in balans te brengen. Zij vragen ons om met het "Net van Licht" te werken en het verder te versterken. Zij helpen ons om Hun boodschap te leven. Het werken met onze voorouders versterkt de kracht van alles wat we met de Grootmoeders doen. Iedere keer wanneer we met het Net van Licht werken, nodigen wij onze voorouders uit en omdat wij met hen hebben gewerkt, hebben we geleerd dat wat ons helpt, ook de voorouders helpt, omdat 'tijd' niet echt bestaat. Wat ons geneest kan ook hen genezen. Wanneer wij de Kracht van de Grootmoeders aan anderen doorgeven, geven wij die ook door aan de voorouders, die dit op hun beurt weer aan de verdere voorouders doorgeven. Zodoende wordt niet alleen het leven in deze tijd genezen, maar wordt het hele leven genezen.

In verbinding met de Grootmoeders
Het Net van Licht doordringt onze lichaamscellen en strekt zich uit over de gehele kosmos. Zo ondersteunt het de Aarde en verschaft het ons een pleisterplaats in de roerige tijden die nu zijn aangebroken. De Grootmoeders blijven ons energetisch begeleiden tijdens de versnelde veranderingen die een beroep doen op ons zenuwstelsel.
BekrachtigingsCeremonie / Inwijding 
In de Workshop krijg je een de Bekrachtigingsceremonie die jouw verbindt met Het Net van Licht deze Ceremonie is bedoeld om jouw yin-energie (= vrouwelijke aspect)
 te bekrachtigen. De Workshop De Grootmoeders is voor mannen en vrouwen.

Wat Leer je in de Workshop De Grootmoeders?
* Wie de Grootmoeders zijn
* Hoe gebruik je het Netwerk van Licht?
* Je krijgt de BekrachtigingsCeremonie
* Ceremonie Grootouders

Wil jij aangesloten worden met het Netwerk van Licht? 
Wil je meer weten over de Grootmoeders?

Start : 10 November 2018
 
Zaterdag: van 11 tot 17 uur
De Kosten bedragen: € 90,- (incl lunch)

Locatie: 
 

Para Centrum InsideOutOriginals
Aleoeten 35 
2904 VA Capelle aan den IJssel-Oostgaarde. 


Meldt je dan aan voor de Workshop De Grootmoeders: klik hier

Als je vragen heeft neem dan contact op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75

Of stuur een bericht naar: info@paracentrumderoos.nl
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Para Centrum De Roos”kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu