Paranormale Cursussen - Para Centrum De Roos - Nusta Karpay

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Paranormale Cursussen

Para Centrum ”De Roos” is ook een Centrum dat zich ten doel stelt activiteiten op het gebied van persoonlijke en geestelijke ontwikkeling in uitgebreide zin te stimuleren.Daarom biedt ik je een breed scala aan cursussen aan op het gebied van bewustwording en geestelijke ontwikkeling. Elke cursus heeft als doelstelling je te leren op een praktische manier dichter bij jezelf te komen en om meer op uw intuïtie te vertrouwen. Welke vorm het beste werkt is voor elke persoon verschillend.


Kies een cursus op gevoel als je een stapje verder wilt komen in je ontwikkeling en beter wilt leren onderscheiden wat uw gevoel is en wanneer uw verstand/angsten de overhand nemen. Als je het lastig vinden een keuze te maken dan kun je mij mailen met een korte beschrijving van wat u wilt bereiken, dan zal ik daar een advies in geven.
Mijn Email adres: info@paracentrumderoos.nlDe groepen waaraan wordt lesgegeven bestaan uit minimaal 6 en maximaal 10 personen. Op deze manier kan ik elke cursist de juiste individuele aandacht schenken.
Elke les begint met het terughalen van onze energie alsmede een kleine meditatie om goed met onszelf in contact te komen en de dagelijkse zorgen achter ons te laten.
Bij alle genoemde cursussen krijg je lesmateriaal dat geheel is ontwikkeld en samengesteld door Para Centrum ”De Roos”.


Zou u verder willen ontwikkelen op Spiritueel & Paranormaal gebied?

Kijk dan eens naar het cursusaanbod op deze website en meld je nu aan: klik hier


Heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je opneem voor een afspraak.

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Para Centrum “De Roos” kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu